Om NMCC

Nässjö MC-Club är en förening som funnits i över 50 år och har bland annat arrangerat Höglandsträffen, en av Nordens dåvarande största MC-träffar, alltid på Pingstafton, från 1966 till 2005.(läs mer under historik).

Sedan 2011 har vi Öppet Hus, givetvis på Pingstafton, med utställning av mc och andra fordon och maskiner, loppis m.m.m.m., även servering av fika, korv, hamburgare etc. och givetvis öppet för alla.

NMCC är en förening med knappt 100 medlemmar. Med aktiviteter som flera Klubbrallyn och rundor, Sommartrim, Träffturnering, Grusrunda, Mopedrundor, Onsdagsturer, AfterWork, Söndagsfika, Julbord, Öppet Hus m.m. erbjuder föreningen ett stort utbud för människor med intresse för motorcyklar och ett socialt umgänge däromkring.

Syftet med dessa aktiviteter är att ge intresserade möjlighet att utöva och utveckla sitt intresse för motorcyklar samt ge möjlighet att utbyta kunskaper och erfarenheter i en god gemenskap.

Hojåkare i alla åldrar och med alla typer av motorcyklar är välkomna att söka medlemskap i klubben.

Vi har också oförskämt billig fika i klubbstugan varje söndag kl. 17-19, HELA ÅRET ! Alla motorcyklister är välkomna till ett trivsamt utflyktsmål.

Adressen är Björkövägen 9, Stensjön. GPS-koordinater:Latitud: 57.582492, Longitud :14.820673

Vill du veta mer om klubben är du välkommen att höra av dig till NMCC via mail.

Info@nmcc.se

Välkomna!!!!

Har du frågor om klubben? 

Kontakta styrelsen på följande adress: info@nmcc.se